MUSIC IS ALL AROUND

Geavanceerde en stijlvolle audioproducten die speciaal zijn afgestemd op uw wensen. Onze audioproducten en -oplossingen zullen uw huis transformeren en geven in elke kamer verbluffend hifi-geluid.

Onze oplossingen worden op maat ontworpen en zijn beschikbaar met pc’s, streamingdiensten en mobiele apparaten. .

Neem contact met ons op

Multi room audio solution

Blader door je hele muziekbibliotheek. Bekijk informatie over nummers, artiesten en albums vanaf touchscreens of mobiele apps. Met de multiroom-audiosystemen ontworpen door Wenink AV vereenvoudigen we het genieten van muziek.

Het multiroom-audiosysteem biedt geavanceerde en stijlvolle functies die het genieten van uw muzikale ervaring nog gemakkelijker maken.

Je woon-, werk- of speelruimte wordt uitgerust met een eindeloze variatie aan je favoriete muziek. Beheer en speel elke bron/zone-combinatie via Equinox. Het multiroom-audiosysteem is eenvoudig te bedienen via Vantage-toetsenborden, touchscreens of apps; elk biedt de systeemeigenaar snelle en intuïtieve toegang.

 

Audio extra’s 

Eenvoudige installatie
Via InFusion Design Center-software komen zones en bronnen snel samen. Geen extra programmering nodig.

Streaming Services
Breng een wereld van muziek bij u thuis via de Nuvo Player, Portfolio streaming services van Pandora, Rhapsody, SiriusXM, Spotify, Tunein en Last.fm. Geniet bovendien ook van toegang tot iTunes- en Windows Media-bibliotheken.

Premium Partners
Onze software is ontwikkeld om de complete audio- en multi-systeembesturingservaring in meerdere kamers te leveren. We werken met toonaangevende elektronicabedrijven en maken samen met u de juiste keuzes.

maak een afspraak

Music
Products

Nuvo audio player p4300

Nuvo soundbar audio player p500

Nuvo series six speakers