Videoconferencing steeds vaker ingezet.

In dit artikel geven we wat informatie over de verschillend videoconferencing mogelijkheden.

Als er in je bedrijf thuis of mobiel wordt gewerkt, is het lastig om ‘even snel bij te praten’. Er zijn echter genoeg mogelijkheden om online te vergaderen.

Is er een one sizes fits all Videoconferencing oplossing?

Nee dat is er niet. Alles is afhankelijk van hoe en waar je het wilt gebruiken? Hoe groot is de ruimte? Met hoeveel mensen ben je normaal gesproken aan het vergaderen? Buiten dat je elkaar wilt zien, zijn er nog meer documenten die je wilt presenteren?
De mogelijkheden zijn zo divers als de workflows van onze klanten. Zowel de software als hardware kant moeten dan ook kritisch bekeken worden.

Beschrijf je situatie en we nemen vandaag nog contact op.

Voorbeelden van mogelijke  Videoconferencing oplossingen

In principe kan je vier kanten op. De simpele start. Dit zijn consumenten systemen. De simpele start met goede hardware en de hardware en software combinaties.

Als laatste heb je natuurlijk uitgebreide telepresence-systemen

Simpele start

Hardware software combinaties

Wenink Audiovisuele Totaaloplossingen voegt kennis van videoconferencing en audiovisuele techniek samen. Zo zorgen we voor een effectief systeem dat past binnen je bedrijfsvoering.

Voor ondernemingen en overheid, voor hogescholen en universiteiten, voor ziekenhuizen en voor live congressen bieden wij de op maat gemaakte oplossingen .