MY HOME met VANTAGE

The best lighting automation system in the industry

Wenink Audiovisuele totaaloplossingen biedt residentiële oplossingen in het hoge segment. We bieden slimme verlichting en intelligente huisbesturing. Samen met u bedenken en ontwikkelen we de slimste automatiseringssystemen voor uw woning. 

Neem contact met ons op
Music is all around

Muziek

Geavanceerde en stijlvolle audioproducten die speciaal zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke klant. Onze audioproducten en -oplossingen zullen uw levensstijl transformeren met de muziek waar u van houdt. Onze audio-oplossingen zijn op maat gemaakt voor elk project en zijn beschikbaar met pc’s, streamingdiensten, mobiele apparaten en kunnen in elke kamer worden geleverd met verbluffend hifi-geluid

Lees meer
HIGHLIGHT AND TRANSFORM SPACES

Verlichting

Architecten en lichtontwerpers begrijpen al lang de kracht van licht en het vermogen om een ​​ruimte te definiëren, te benadrukken en te transformeren.

Lees meer
Elke kamer een eigen temperatuur

klimaat

Ons systeem geeft u ongeëvenaarde controle over het comfort in uw hele huis. Of het nu gaat om een ​​cocktailparty in de avond voor 50 van uw beste vrienden of een rustige nacht alleen thuis, onze bedieningssystemen maken comfort eenvoudig en gemakkelijk.

Lees meer