Audiovisuele apparatuur wordt steeds eenvoudiger te installeren en te bedienen.

Een prachtige ontwikkeling, die wel uitdagingen met zich meebrengt. Jij zal maar verantwoordelijk zijn voor de monitoring en het beheer van al die oplossingen. De techniek doet toch niet altijd precies wat je wilt. Zeker omdat IT en AV onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Om de niet techneut te helpen beschrijven wij hieronder een van onze succesverhalen.
Veilig, duurzaam, flexibel en gebruiksvriendelijk.

KOpje koffie?

i3 technologies met i3ALLSYNC presentatie app

Het scherm

Uitstekend interactief Touch screen met snel en nauwkeurig
V-Sense Touch technology. i3 biedt een opwindend, eenvoudig te gebruiken alternatief voor touchscreen oplossingen. De i3TOUCH E-serie biedt kristalheldere beelden met een hoge definitie. Het V-Sense 20-punt
touch technology werkt met een vingerbeweging of pen en reageert onmiddellijk.
Met een garantie van 8 jaar zijn ze uniek in de markt en duidelijk overtuigd van hun product.

Laser projector en touchmonitor

Met een laserprojector is (binnen het zelfde budget) een groter beeldformaat mogelijk, terwijl een touch monitor meer gebruikersmogelijkheden heeft. Een laserlamp heeft een bedrijfstijd van ongeveer 20.000 uur, eentouch monitor zal normaal gesproken langer meegaan.

Het gebruik van lasers als lichtbron in plaats van standaard hogedruklampen heeft een aantal voordelen. Ten eerst gaan lasers véél langer mee. Waar een standaard UHP lamp een levensduur van 2000 of 3000 uur heeft, gaan de lasers in de LS10000 tot wel 30.000 uur mee, afhankelijk van de gekozen lampmodus. Een ander voordeel is dat lasers heel snel en nauwkeurig aangestuurd kunnen worden.. Een klein bijkomend voordeel is ook dat lasers geen opwarmtijd nodig hebben. Direct na het inschakelen van de projector geeft deze meteen een volledig helder beeld met de juiste kleurtemperatuur.

 

KOpje koffie?

De Epson LS10000 gebruikt twee blauwe lasermodules.

Epson EB-L1100U

EB-L1100U Haarscehrpe Laserprojecties Deze WUXGA LCD-laserprojector van 6000 lumen biedt superieure beelden en duurzame prestaties met weinig onderhoud Deze WUXGA-projector van 6000 lumen die duurzamere laserprojectie biedt voor grote locaties, levert volle, levendige kleuren dankzij de 3LCD-technologie van Epson en een gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst. Dankzij de flexibele installatie en het geringe onderhoud biedt deze projector met 4K-beeldverbetering een oplossing waar u geen omkijken naar hebt voor scenario’s waarin superieure projectie vereist is.

 

KOpje koffie?