Wat heb je nodig voor professionele videoconferencing?

Om te weten wat je nodig hebt moet je eerst weten welke wensen je hebt, hoe groot je onderneming is, hoeveel mensen er gebruik van gaan maken en wat voor locatie ga je gebruiken. We richten ons in de onderstaande oplossing op de vergaderzaal. Oftewel de allerbeste oplossing die je kunt bedenken (bijna zo goed als naar je klant toe vliegen) schrijven we voor u uit.

 

 

LifeSize icon 600 als basis

De Lifesize Icon Serie is een nieuwe serie van innovatieve High Performance videoconferentie-systemen. Gefocust op het onmisbare: Lifesize Icon series levert smart video en frustratievrije videoconferentie. Alles om je ervaring zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken. De techniek staat nooit centraal, maar is een middel om jouw doel te bereiken.

Panasonic plasmamonitor TH-60PF30ER

De Panasonic TH-60PF30 is een 60 inch monitor met 1920×1080 resolutie. Panasonic belooft een maximale helderheid van 1400 cd/m² en een contrast van 400:1. Het scherm biedt HDMI en DVI als digitale aansluitingen.

Kalkman Audio

Met de ontwikkeling van Kalkmann Audio is een doorbraak bereikt op het gebied van geluidsweergave. Dit geluid moet bereikbaar zijn voor iedereen! Met deze geoctrooieerde techniek zijn zij er in geslaagd om aantrekkelijke luidsprekers te ontwikkelen voor zowel consumenten, musici, HiFi liefhebbers, de professionele markt als wel slechthorenden! 

Oplossingen voor Maatwerk

De unieke technologie van Kalkmann Audio kan in iedere ruimte een oplossing bieden. Door de rigoureuze demping van ongewenste trillingen in de luidsprekerkasten doet zich vrijwel geen interferentie voor met het vertrek waarin ze zijn opgesteld. Daardoor heeft u geen last van het zo storende dreunen en bonken en gaat het geluid niet ‘dichtzitten’.

 

ClearOne – Ceiling Microphone Array

Voor Studio kwaliteit geluid moet je toch echt bij ClearOne zijn. Voor zowel de Microfoon als de mixer bieden ze een goede oplossing.